POSTCUL en Repensar Poble Sec amb la proyecció de «Sombras Xinas» a les 18:30 al CC El Sortidor

Des de l’Assemblea de barri Poble Sec has organitzat les jornades repensar Poble Sec, espai de trobada i debat entre el texit veïnal i associatiu del barri i la ciutat, en aquesta ocasió sobre l’impacte del turisme als barris.
projecció de el curt (Sombras Xinas 16′) del Taller Postcul que reflexiona sobre el procés de transformació del barri del Raval viscut en els últims anys. Tot seguit, iniciarà la Taula Rodona amb les intervencions de membres de l’AVV de l’Òstia (Turisme: benefici o malefici?) i de l’AVV del Gòtic (La Rambla: zona zero del turisme a Ciutat Vella). A ambdos barris porten anys vivint el fenomen del turisme, així com reflexionant i actuant al voltant de les seves virtuds i amenaces. També contarem amb la participació de Jordi Bonet president de la FAVB i investigador de l’IGOP, d’un membre delCol·lectiu d’Accions Urbanes i, en el debat posterior, de tots vosaltres.
http://assembleapoblesec.wordpress.com/?like=1&_wpnonce=d90264300c&wpl_rand=1dd00245c2