estrena de «aTELEneu, el canal del futur»

Us convidem a l’estrena de «aTELEneu, el canal del futur» i a conèixer de primera mà l’experiència des de la vivència del grup de joves de la Fundació Ateneu Sant Roc el dijous 05 de Juny a les 19:30 h a l’Ateneu en el marc de la IV Setmana de l’Art i la Creativitat (SAC).

«aTELEneu, el canal del futur» és un curtmetratge realitzat en el marc del taller de vídeo participatiu sobre Cultura de Pau dut a terme des de la Bretxa amb el suport del programa europeu Youth in Action.

Durant els 8 mesos que ha durat el taller, el grup de joves acompanyat per la facilitadora del taller i l’educadora han explorat els tres tipus de violència, directa, estructural i cultural a través de l’audiovisual. Al mateix temps han adquirit competències en el llenguatge audiovisual, han après a descodificar el missatge en els mitjans i així poder desenvolupar un pensament crític, així com a poder emetre-ho i difondre-ho, deixant de ser mers receptors o espectadors.

 

attachment