Mirades del centre històric de Manresa

Aviat podrem veure l’audiovisual Mirades del centre històric de Manresa realitzat per la cooperativa L’arada que he tingut el plaure de muntar. Ha estat una experiència molt enriquidora. No coneixia gens de Manresa i menys el Barri Antic el qual m’ha semblat a més de molt ric arquitectònicament, molt interessant per les persones que ho habiten.
«Mirades del centre històric de Manresa és un projecte del‘ajuntament de Manresa sobre la identitat i diversitat del seu barri antic. Persones de diferents orígens s’han implicat durant 4 mesos en la realització d’un audiovisual que busca recollir una identitat positiva del barri, des de la vida que hi fan un seguit de persones amb perfils diversos.
El projecte busca la creació d’espais de reflexió entorn a la identitat del barri com a fet dinàmic i divers, per la reconstrucció d’una identitat social positiva, i reconeixent les potencialitats de l‘activitat associativa per a la promoció comunitària.
Ho fa des de la participació de més de 15 persones de diferents orígens en la realització de l‘audiovisual que recull entrevistes a més de 15 persones i més de 2 hores d’imatges exteriors. El projecte avança compartint els avenços del projecte amb set entitats del barri que viuen i treballen en la diversitat.»