Diversament Vulnerables

DIVERSAMENT VULNERABLES’ és un projecte d’intervenció artística realitzat amb l’alumnat de 6è de Primària de l’escola pública Collaso i Gil, situada al barri del Raval.  

El projecte es centra en posar en relació els temes clau que s’aborden a Com menja un caníbal?, amb la realitat i el context de les criatures de l’escola. La vulnerabilitat, les diversitats i els seus diferents eixos socials, la migració, i la memòria personal i familiar han estat els continguts que hem treballat nosaltres, Cos Col·lectiu, amb l’alumnat, tot buscant la participació de les dones de les famílies. En definitiva, el projecte pretén visibilitzar la vulnerabilitat i la interdependència que ens caracteritza com a éssers humans, dins d’una societat que evita parlar d’aquests temes que ens vertebren en el nostre dia a dia.

Les produccions audiovisuals que han esdevingut del procés creatiu a l’escola –fotografies, vídeos i cartografies– conformen una exposició que acompanya l’obra de teatre itinerant Com menja un caníbal?

El projecte l’hem realitzat Cos Col·lectiu, un grup de treball format per la Raquel García i la Meri Caballero, des del qual ens dediquem a treballar a través de l’artteràpia i de la mediació artística transdisciplinar. També ha estat possible a través del projecte de l’Arnau Itinerant “Creuem el Paral·lel”.